Стартап Македонијa

July 1, 2020 0 Comments

Стартап Македонија е невладина организација која работи на економско поле помагајќи им на младите бизниси или така наречени стартапи да пораснат. Најголем дел од светската економија се стартапите па затоа Стартап Македонија ги помага токму оние бизниси на кои им е потребна најмногу поддршка за да ги постигнат нивните цели. Самата организација е составена од …

Фрешап – Живеј долго, живеј здраво!

June 29, 2020 0 Comments

Фрешап е битолски стартап кој се занимава со прозводство на производи од здрава храна, поточно овошни сокови, салати и многу различни смутиња и милкшејкови. Нивната мисија е да ја зголемат свесноста за здравјето на луѓето преку промоција на правилниот начин на исхрана и внесувањето на органска храна која е богата со голем број на витамини …

Вебиарт објавува оглас за пракса

June 5, 2020 0 Comments

“Претворете ја вашат визија во реалност” – WebiArt Вебиарт е дигитална маркетинг агенција која се занимава со маркетинг и развивање на веб страни за клиенти насекаде во светот. Вебиарт објавува оглас за пракса за позицијата РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА Опис на праксата Биди и ти дел од тимот на Вебиарт и Купи На Рати! Одлична можност …

TrySpicy објавува оглас за две позиции за пракса

May 21, 2020 0 Comments

TrySpicy е првата македонска гастрономска платформа која ги поврзува гурманите со угостителски објекти за совршено гастрономско искуство. TrySpicy објавува оглас за следните позиции: Дигитален Маркетер Агент за продажба Опис на позицијата Агент за продажба. Бараме практиканти кои ќе имаат сериозен и одговорен пристап кон праксата, кои се спремни да жртвуваат дел од своето слободно време.. …

xLMall објавува оглас за Агент за продажба

May 7, 2020 0 Comments

xLMall – Новата платформа на Македонскиот пазар за супер зделки , ваучери и големи попусти до 90%. Нудиме одлични услови за работа од дома! Во што се состои работата: пронаоѓање потенцијални соработници, остварување состаноци и потпишување договори. Што очекуваме: позитивна, комуникативна и мотивирана личност. Со желба за работа со луѓе. Aплицирајте веднаш преку Bintern. Регистрирај …