xLMall објавува оглас за Агент за продажба

May 7, 2020 0 Comments

xLMall – Новата платформа на Македонскиот пазар за супер зделки , ваучери и големи попусти до 90%. Нудиме одлични услови за работа од дома! Во што се состои работата: пронаоѓање потенцијални соработници, остварување состаноци и потпишување договори. Што очекуваме: позитивна, комуникативна и мотивирана личност. Со желба за работа со луѓе. Aплицирајте веднаш преку Bintern. Регистрирај …

Начини на остварување на пракса

May 7, 2020 0 Comments

Креирајте го вашиот вработен преку практиканство! Во овој блог ќе ги разгледаме различните начини како можеме да ангажираме практикант во нашиот тим. Постај три различни видови на пракса кои можеме да ја понудиме на студентите или невработените. Првиот тип на пракса е платена пракса која е според новиот закон за практиканство кој е изгласан на …

Дигитална Маркетинг Агенција Нова Солушнс

April 5, 2020 0 Comments

Nova Solutions е прва регистрирана маркетинг агенција во Македонија во 2007 година. Со многу успешни приказни за повеќе од 500 клиенти во земјата. Веруваме како тим ќе придонесеме уште поголем успех во иднина за голем број компании низ земјата и странство.Наши услуги кои обезбедуваат зголемена видливост на брендот и зголемување на продажбата се: маркетинг на …

Јавен Адвертајзинг нуди онлајн обуки за ИТ вештини

March 20, 2020 0 Comments

Имате огромна желба за учење?  Но, во светот се случуваат некои работи врз кои немате контрола, а кои Ве спречуваат да посетувате курсеви, часови? Единствено Ви останува да скролате низ социјалните медиуми, но свесни сте дека така само ќе изгубите време, а ништо нема да добиете. Ние нудиме решение! Јавен Адвертајзинг е верифицирана образовна институција …

Оглас за работа – ИТ предавачи во Јавен Адвертајзинг ДООЕЛ Битола

February 28, 2020 0 Comments

Јавен Адвертајзинг Дооел од Битола е верифицирана институција за образование од областа на информатичките технологии и организира обуки за програмирање, графички дизајн и дигитален маркетинг. Заради проширување на својот обем на работа во Охрид и во Битола, Јавен Адвертајзинг Дооел има потреба од предавачи со повеќе годишно работно искуство во областа на програмирањето и графичкиот …