Јавен Адвертајзинг ДООЕЛ Битола

February 28, 2020 0 Comments

Јавен Адвертајзинг од Битола е регистриранa и верифициранa институција за образование од страна на Министерството за образование и наука и Центар за образование на возрасните, која нуди обуки од областа на информатичките технологии, дигиталниот маркетинг и графичкиот дизајн. Јавен Адвертајзинг освен во Битола, од оваа година стартуваше и со свое претставништво во Охрид каде исто …

ФД “СН ФИНАНСИИ” има потреба од нови вработени

February 25, 2020 0 Comments

Биди дел од тимот на СН Кредити! Потребен ни е нов член во нашиот тим на млади, креативни и амбициозни вработени во експозитурата во Штип! Работна позиција: КРЕДИТЕН РЕФЕРЕНТДоколку имаш одлични комуникациски, организациски и продажни способности и доколку си самоиницијативен, снаодлив и тимски работник, ова е вистинската можност за тебе!  За повеќе инфорамции и контакт посетете го …

На Вебиарт ДОО му се потребни практиканти

February 25, 2020 0 Comments

Ако сакаш да научиш нешто повеќе околу PHP Development, WordPress, HTML & CSS тогаш си на вистинското место! Ние бараме ПРАКТИКАНТ со можност за вработување! Твоето CV испрати го на contact@webiartsolutions.com и стани дел од одличниот тим на млади креативци!Портфолио од изработени проекти се смета за плус.Те очекуваме! За повеќе информации обрати се на нашиот веб сајт: http://webiart.mk/ …

Вебиарт ДОО

February 24, 2020 0 Comments

“Претворете ја вашат визија во реалност” Препознатливи насекаде во светот од широк распон на компании. Ние сме тим од ентузијасти, лоцирани во Битола – Македонија, моментално фокусирани на давање и развивање на веб решенија во различни области, како развивање на софтвер, веб дизајн, веб девелопмент, SEO, Дигитален Маркетинг. Ние гордо можеме да кажеме дека како …

Финансиско друштво “СН Финансии” ДОО

February 24, 2020 0 Comments

ФД СН финансии е финансиско друштво кое работи врз основа на Решение издадено од Министерството за финансии на Република Македонија бр.13-14385/4 од 14.12.2016 година и е регистриран администратор на лични податоци од Дирекцијата за заштита на лични податоци и имаме лиценца за: одобрување кредити и кредитни картички, издавање гаранции како и факторинг ФД Сн Финансии …