Искористете го ваучерот за дигитални вештини во Јавен Адвертајзинг

July 21, 2020 0 Comments

Јавен Адвертајзинг од Битола е регистриранa и верифициранa институција за образование од страна на Министерството за образование и наука и Центар за образование на возрасните, која нуди обуки од областа на информатичките технологии, дигиталниот маркетинг и графичкиот дизајн.Јавен Адвертајзинг освен во Битола, од оваа година стартуваше и со свое претставништво во Охрид каде исто така …

Фрешап – Живеј долго, живеј здраво!

June 29, 2020 0 Comments

Фрешап е битолски стартап кој се занимава со прозводство на производи од здрава храна, поточно овошни сокови, салати и многу различни смутиња и милкшејкови. Нивната мисија е да ја зголемат свесноста за здравјето на луѓето преку промоција на правилниот начин на исхрана и внесувањето на органска храна која е богата со голем број на витамини …

Дигитална Маркетинг Агенција Нова Солушнс

April 5, 2020 0 Comments

Nova Solutions е прва регистрирана маркетинг агенција во Македонија во 2007 година. Со многу успешни приказни за повеќе од 500 клиенти во земјата. Веруваме како тим ќе придонесеме уште поголем успех во иднина за голем број компании низ земјата и странство.Наши услуги кои обезбедуваат зголемена видливост на брендот и зголемување на продажбата се: маркетинг на …

Јавен Адвертајзинг ДООЕЛ Битола

February 28, 2020 0 Comments

Јавен Адвертајзинг од Битола е регистриранa и верифициранa институција за образование од страна на Министерството за образование и наука и Центар за образование на возрасните, која нуди обуки од областа на информатичките технологии, дигиталниот маркетинг и графичкиот дизајн. Јавен Адвертајзинг освен во Битола, од оваа година стартуваше и со свое претставништво во Охрид каде исто …

Вебиарт ДОО

February 24, 2020 0 Comments

“Претворете ја вашат визија во реалност” Препознатливи насекаде во светот од широк распон на компании. Ние сме тим од ентузијасти, лоцирани во Битола – Македонија, моментално фокусирани на давање и развивање на веб решенија во различни области, како развивање на софтвер, веб дизајн, веб девелопмент, SEO, Дигитален Маркетинг. Ние гордо можеме да кажеме дека како …