ИНФО КЛУБ Битола – Шанса за сите

July 25, 2020 0 Comments

Младинскиот инфо клуб Битола е еден од четирите Младински инфо клубови кои се лоцирани во Скопје, Тетово, Битола и Штип и кои функционираат во рамките на четирите Универзитети во Македонија. Целта на нашето постоење е информирање на младите невработени лица и студентите за можностите за (само)вработување, волонтирање, практиканство и професионално усовршување преку мерките и програмите …

Најбарани професии во Македонија

July 10, 2020 0 Comments

Бинтерн направи листа на најбарани работни места во Македонија за луѓе со завршено високо образование, во оваа статија ќе опфатиме повеќе области и општите очекувања на работодавците што сакаат нивните практиканти или ново вработени да ги поседуваат. Во областа образование најчесто споменувани се наставниците и професорите но, има многу повеќе. Вештините што ги учат во образовните …

xLMall објавува оглас за Агент за продажба

May 7, 2020 0 Comments

xLMall – Новата платформа на Македонскиот пазар за супер зделки , ваучери и големи попусти до 90%. Нудиме одлични услови за работа од дома! Во што се состои работата: пронаоѓање потенцијални соработници, остварување состаноци и потпишување договори. Што очекуваме: позитивна, комуникативна и мотивирана личност. Со желба за работа со луѓе. Aплицирајте веднаш преку Bintern. Регистрирај …

Оглас за работа – ИТ предавачи во Јавен Адвертајзинг ДООЕЛ Битола

February 28, 2020 0 Comments

Јавен Адвертајзинг Дооел од Битола е верифицирана институција за образование од областа на информатичките технологии и организира обуки за програмирање, графички дизајн и дигитален маркетинг. Заради проширување на својот обем на работа во Охрид и во Битола, Јавен Адвертајзинг Дооел има потреба од предавачи со повеќе годишно работно искуство во областа на програмирањето и графичкиот …

ФД “СН ФИНАНСИИ” има потреба од нови вработени

February 25, 2020 0 Comments

Биди дел од тимот на СН Кредити! Потребен ни е нов член во нашиот тим на млади, креативни и амбициозни вработени во експозитурата во Штип! Работна позиција: КРЕДИТЕН РЕФЕРЕНТДоколку имаш одлични комуникациски, организациски и продажни способности и доколку си самоиницијативен, снаодлив и тимски работник, ова е вистинската можност за тебе!  За повеќе инфорамции и контакт посетете го …