Дигитална Маркетинг Агенција Нова Солушнс

April 5, 2020 0 Comments

Nova Solutions е прва регистрирана маркетинг агенција во Македонија во 2007 година.

Со многу успешни приказни за повеќе од 500 клиенти во земјата. Веруваме како тим ќе придонесеме уште поголем успех во иднина за голем број компании низ земјата и странство.Наши услуги кои обезбедуваат зголемена видливост на брендот и зголемување на продажбата се:

  • маркетинг на социјалните мрежи (Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Twitter…)
  • Графички дизајн до печатење
  • Снимање видео и обработка
  • Изработка на веб страници
  • SEO оптимизација
  • Комерцијални текстови

Погледнете компании со кои соработуваме како за социјалните мрежи така и за други услуги како веб, SEO оптимизација, видео и обработка, комерцијални текстови, графички дизајн до печатење итн..

Jumis Luxury, ФИЛА МАСЛО, Vipro Gevgelija, Арис Куманово,REHAU Macedonia – Водовод и греење , Тримекс Дооел Скопје, ellaOne Macedonia, Elitte Cafe , Metalac MK,Sam’s Field Macedonia , Guarana No Sleep (MK),Beko Makedonija, EVN Macedonia и уште многу други…

Повеќе информации можете да најдете на нивната facebook страна:

https://www.facebook.com/pg/nova.solutions
Nova Solutions