ФД “СН ФИНАНСИИ” има потреба од нови вработени

February 25, 2020 0 Comments

Биди дел од тимот на СН Кредити! Потребен ни е нов член во нашиот тим на млади, креативни и амбициозни вработени во експозитурата во Штип! Работна позиција: КРЕДИТЕН РЕФЕРЕНТДоколку имаш одлични комуникациски, организациски и продажни способности и доколку си самоиницијативен, снаодлив и тимски работник, ова е вистинската можност за тебе!  За повеќе инфорамции и контакт посетете го …

На Вебиарт ДОО му се потребни практиканти

February 25, 2020 0 Comments

Ако сакаш да научиш нешто повеќе околу PHP Development, WordPress, HTML & CSS тогаш си на вистинското место! Ние бараме ПРАКТИКАНТ со можност за вработување! Твоето CV испрати го на contact@webiartsolutions.com и стани дел од одличниот тим на млади креативци!Портфолио од изработени проекти се смета за плус.Те очекуваме! За повеќе информации обрати се на нашиот веб сајт: http://webiart.mk/

Вебиарт ДОО

February 24, 2020 0 Comments

“Претворете ја вашат визија во реалност” Препознатливи насекаде во светот од широк распон на компании. Ние сме тим од ентузијасти, лоцирани во Битола – Македонија, моментално фокусирани на давање и развивање на веб решенија во различни области, како развивање на софтвер, веб дизајн, веб девелопмент, SEO, Дигитален Маркетинг. Ние гордо можеме да кажеме дека како …

Финансиско друштво “СН Финансии” ДОО

February 24, 2020 0 Comments

ФД СН финансии е финансиско друштво кое работи врз основа на Решение издадено од Министерството за финансии на Република Македонија бр.13-14385/4 од 14.12.2016 година и е регистриран администратор на лични податоци од Дирекцијата за заштита на лични податоци и имаме лиценца за: одобрување кредити и кредитни картички, издавање гаранции како и факторинг ФД Сн Финансии …

Активност на Together Macedonia за зголемување на свесноста во сообраќајот

February 21, 2020 0 Comments

Денес Together Macedonia започна иницијатива за подигaње на сообраќајната култура под слоганот #Паркирајсовесно. Во периодот од 13 до 14 часот волонтерите и активисти во здружението организираа акција со цел да ги информираат несовесните учесници во сообраќајот кои паркираат на недозволени локации преку летоци на возилото. Благодарност за поддршката на настанот до СВР Битола, М-р Гордана Кожуваровска …