ФД “СН ФИНАНСИИ” има потреба од нови вработени

February 25, 2020 0 Comments

Биди дел од тимот на СН Кредити! 
Потребен ни е нов член во нашиот тим на млади, креативни и амбициозни вработени во експозитурата во Штип!
 Работна позиција: КРЕДИТЕН РЕФЕРЕНТ
Доколку имаш одлични комуникациски, организациски и продажни способности и доколку си самоиницијативен, снаодлив и тимски работник, ова е вистинската можност за тебе! 

За повеќе инфорамции и контакт посетете го нашиот вебсајт: https://krediti.com.mk/