TrySpicy објавува оглас за две позиции за пракса

May 21, 2020 0 Comments

TrySpicy е првата македонска гастрономска платформа која ги поврзува гурманите со угостителски објекти за совршено гастрономско искуство.

TrySpicy објавува оглас за следните позиции:

  • Дигитален Маркетер
  • Агент за продажба

Опис на позицијата Агент за продажба.

Бараме практиканти кои ќе имаат сериозен и одговорен пристап кон праксата, кои се спремни да жртвуваат дел од своето слободно време.. Предност имаат кандидатите кои се:

  • Желни за учење.
  • Самоуверени.
  • Со натпреварувачки дух.

Опис на позицијата Дигитален маркетер

Предност имаат кандидатите кои имаат знаење во употребата на апликации во мобилните уреди, компјутерите, алатките за комуникација и сл. Практикантот има можност да се стекене со огромно знаење од областа на Маркетингот.

Аплицирајте со неколку чекори преку Bintern. На следниот линк: https://bintern.com/interns/registration

Bintern e онлајн платформа која ги поврзува студентите и невработените со компаниите за пракса и вработување.