Вебиарт објавува оглас за пракса

June 5, 2020 0 Comments

“Претворете ја вашат визија во реалност” WebiArt

Вебиарт е дигитална маркетинг агенција која се занимава со маркетинг и развивање на веб страни за клиенти насекаде во светот.

Вебиарт објавува оглас за пракса за позицијата

РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Опис на праксата

Биди и ти дел од тимот на Вебиарт и Купи На Рати! Одлична можност за да го наполните Вашето CV, а и да добиете можност за вработување! Кај нас можете да стекнете одлични вештини од областа на: графички дизајн, маркетинг и продажба Преку пракса од вашите соништа.

Bintern е онлајн платформа која ги поврзува студентите и невработените за пракса и вработувањe.

Аплицирајте на огласот преку следниот линк: https://bintern.com