На Вебиарт ДОО му се потребни практиканти

February 25, 2020 0 Comments

Ако сакаш да научиш нешто повеќе околу PHP Development, WordPress, HTML & CSS тогаш си на вистинското место! 
Ние бараме ПРАКТИКАНТ со можност за вработување! 
Твоето CV испрати го на contact@webiartsolutions.com и стани дел од одличниот тим на млади креативци!
Портфолио од изработени проекти се смета за плус.
Те очекуваме!

За повеќе информации обрати се на нашиот веб сајт: http://webiart.mk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *