xLMall објавува оглас за Агент за продажба

May 7, 2020 0 Comments

xLMall – Новата платформа на Македонскиот пазар за супер зделки , ваучери и големи попусти до 90%.

Нудиме одлични услови за работа од дома! Во што се состои работата: пронаоѓање потенцијални соработници, остварување состаноци и потпишување договори. Што очекуваме: позитивна, комуникативна и мотивирана личност. Со желба за работа со луѓе.

Aплицирајте веднаш преку Bintern.

Регистрирај се на следниот линк: https://bintern.com/interns/registration